HIER Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in en abonneer je op de HIER nieuwsbrief.

Het klimaatprobleem kan opgelost worden. Dat kan HIER niet alleen. We hebben daar bedrijven, de samenleving en jou voor nodig. Jouw keuzes maken namelijk een wereld van verschil. Het licht uit doen of de televisie echt uit zetten. 

 

Je kan deelnemen aan een van onze campagnes en onderdeel zijn van de oplossing. Samen met ons, zodat we kunnen zeggen: HIER gaat ie goed!HIER ben jij

Doe mee met de grootste energiebesparingswedstrijd van Nederland!

 

HIER organiseert dit jaar voor de vijfde keer op rij het HIER Klimaatstraatfeest. In deze competitie ga je, samen met je straat en buren zoveel mogelijk energie besparen. Denk aan het plakken van radiatorfolie, het indraaien van ledlampen en wassen op dertig graden. Voor elke daad krijg je klimaatpunten. Aan het einde van de competitie worden de 10 straten die de meeste energie bespaard hebben, in het zonnetje gezet met een klimaatstraatfeest. De winnaar wint zelfs het Superstraatfeest én de Top 3 krijgt daarbovenop ook nog een Groene Straatbingo met energiezuinige huishoudelijke apparatuur. Meedoen kan nog tot 16 januari 2013. Meld je aan via www.klimaatstraatfeest.nl!

 

 

Sluit je aan bij een lokaal duurzaam energie initiatief!

 

Zelf duurzame energie opwekken, onafhankelijk zijn. Het kan! Zonnepanelen op je dak plaatsen of een vereniging starten om samen te werken aan het plaatsen van een windmolen. In het land ontstaan steeds meer van deze initiatieven. HIER opgewekt is opgericht om al deze initiatieven met elkaar te verbinden, inspireren en informeren. Kijk voor meer informatie op www.hieropgewekt.nl

 

Denk aan de gevolgen DAAR

 

Inwoners van arme landen zijn vaak de eerste slachtoffers van klimaatverandering. Droogtes, rampen of overstromingen. En dat terwijl het klimaatprobleem vooral door de rijke landen wordt veroorzaakt. HIER heeft daarom de DAAR-campagne, waarmee we aandacht vragen voor klimaatproblemen in ontwikkelingslanden. Bezoek de website www.daarbenik.nl voor meer achtergrondinformatie en denk bij je energieverbruik dus ook eens aan DAAR. 

 

 

HIER brochure

HIER werkt aan de oplossing van het klimaatprobleem. We werken daarin samen met bedrijven, de samenleving en jou!

HIER is

  • een initiatief van ruim 30 maatschappelijke organisaties.lees verder

    Bekijk ons filmpje