HIER Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in en abonneer je op de HIER nieuwsbrief.

Klimaatstraatfeest

/

Het HIER Klimaatstraatfeest is de grootste en leukste energiebesparings-wedstrijd van Nederland. Duizenden straten strijden in deze wedstrijd om de meeste energiebesparing en maken daarmee kans op een van de tien straatfeesten. 

 


Partners

Voor het HIER Klimaatstraatfeest werkt de HIER Klimaatcampagne samen met verschillende maatschappelijke en commerciële partijen, gemeenten en woningcorporaties. Klik hier om te zien welke partners ons dit jaar steunen! 

Heeft u interesse om aan te sluiten als partner, dan maken we graag kennis met u! Neem daarvoor contact op met de projectleider van het HIER Klimaatstraatfeest, Suzanne Hoogers | suzanne@hier.nu    


 Foto impressie 

/

Wat gebeurt er allemaal in een HIER Klimaatstraatfeest-seizoen? Bekijk deze foto-impressie van Klimaatstraatfeest-editie 2010-2011.

 Het doel 

HIER wil met het HIER Klimaatstraatfeest gewone mensen in gewone straten actief betrekken bij de oplossing van het klimaatprobleem. Om zo meer energiebesparing te realiseren in woningen en klimaatvriendelijk gedrag tot de logische sociale norm te maken. De campagne heeft een positieve tone of voice, waarbij gezelligheid, energie en geld besparen centraal staan. Deze verrassende insteek zorgt ervoor dat we elk jaar weer een zeer breed publiek bereiken. Door de samenwerking met diverse (commerciële en niet-commerciële) partners kunnen we de deelnemers op veel verschillende vlakken activeren tot energiezuiniger leven.

 

Het feest

Deelnemers maken kans op een van de tien straatfeesten, de straat die de meeste energiebesparing heeft gerealiseerd, wint een Superstraatfeest met optreden van een bekende artiest. 

In 2012 is het HIER Klimaatstraatfeest gewonnen door de Reigerskamp in Maarssen. Bekijk hier een filmpje van het Superstraatfeest:

 


 

HIER brochure

HIER werkt aan de oplossing van het klimaatprobleem. We werken daarin samen met bedrijven, de samenleving en jou!

HIER is

  • een initiatief van ruim 30 maatschappelijke organisaties.lees verder

    Bekijk ons filmpje