HIER Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in en abonneer je op de HIER nieuwsbrief.Zij maken al gebruik van het
HIER Klimaatbewust-logo:
 • Partners

  De HIER Klimaatcampagne werkt samen met bedrijven die échte oplossingen bieden voor de aanpak van het klimaatprobleem. Bedrijven die producten en diensten verkopen die zorgen voor energiebesparing. Of bedrijven die op een duurzame manier energie produceren of klimaatneutraal hun bedrijf voeren. Al die partijen komen in aanmerking voor het gebruik van het HIER Klimaatbewust-logo. Zie je dit logo ergens staan, dan weet je: dit product draagt bij aan de oplossing van het klimaatprobleem. Een fijn idee, niet waar?

  Er zijn al veel bedrijven die gebruik maken van het HIER Klimaatbewust-logo. Leveranciers van zonnepanelen, LED-lampen of isolatiemateriaal, maar ook energiebedrijven, adviesbureaus en zelfs een bierbrouwerij! En het is belangrijk dat steeds meer bedrijven dat gaan doen. Want je kunt als consument alleen de juiste keuze maken, als bedrijven hiervoor de goede producten of diensten aanbieden en je die ook duidelijk herkent.

  Wil je weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor gebruik van het HIER Klimaatbewust-logo en wat daar de voordelen van zijn? Kijk dan hier voor meer informatie. 

   

  HIER brochure

  HIER werkt aan de oplossing van het klimaatprobleem. We werken daarin samen met bedrijven, de samenleving en jou!

  HIER is

 • een initiatief van ruim 30 maatschappelijke organisaties.lees verder

  Bekijk ons filmpje